Foreningen Globalnyt

Velkommen til Foreningen Globalnyt

Globalnyt er Danmarks globale nyhedstjeneste. Vi skriver om dansk og globalt udviklingssamarbejde samt rettigheder, politik, kultur, miljø, økonomi og meget, meget andet i landene i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten. Vi beskæftiger os især med steder og emner, som vi mener danskerne bør vide mere om.

Globalnyt er et selvstændigt medie, der er uafhængigt af økonomiske, politiske og organisatoriske interesser.

Globalnyt udgives af Foreningen Globalnyt, som ledes af en ulønnet bestyrelse. Medlemsskab i foreningen er åbent for alle som er interesserede.

Du kan også give en gave - tryk på 'Tilmelding' i bjælken foroven

  • Bliv medlem: Globalnyt er en demokratisk forening. For 250 kr. (Studerende 150 kr.) om året – kan du blive medlem og være med til at præge foreningens arbejde og gøre Globalnyt mere bæredygtig.
  • Støt os - her og nu: Du kan desuden støtte os med et selvvalgt engangsbeløb her og nu.
  • Giv et fast beløb hver måned: Dit faste bidrag betyder, at vi kan lægge langsigtede strategier for vores nyhedstjeneste. Vær med til at styrke vores uafhængige nyhedstjeneste på den lange bane med et fast månedsbeløb.

Globalnyt er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Globalnyt betyde fradragsret til giveren.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os venligst på: kontakt@globalnyt.dk.